فرماندار خداآفرین از جذب ۳۹۶ میلیارد ریال اعتبار اشتغالزایی در شهرستان خبر داد.
فرماندار خداآفرین گفت: مبلغ ۳۷۰ میلیارد ریال وام اشتغالزایی کم بهره برای متقاضیان نیازمند اشتغالزایی و کارآفرینان از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۲۶ میلیارد ریال نیز مشاغل خانگی برای متقاضیان پرداخت خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خداآفرین، علی اکبر نکونام در جلسه محرومیت زدایی، قرارگاه اشتغال و رفع موانع تولید شهرستان با تاکید بر وحدت رویه در توزیع تسهیلات بانکی و رصد آمارها و تکریم ارباب رجوع در ادارات بویژه در بانکها گفت: دستگاههای اجرایی باید نسبت به پایش و اعتبارسنجی متقاضیان دریافت اشتغال اقدام نمایند تا این نوع تسهیلات به افراد کارآفرین پرداخت شود.
وی در ادامه خواستار پیگیری اخذ مجوز و اقدامات لازم در طرحهای اشتغالزایی از جمله کشاورزی، گردشگری، بوم گردی و صنایع تبدیلی شد و افزود: پایش و نظارت بر تسهیلات پرداختی به منظور تحقق اشتغال ایجادی ضروری است.
فرماندار خداآفرین در ادامه از ارائه تسهیلات برای ۲۰ نفر از کشاورزان و باغداران روستاهای اولی، مردانقم و احمدآباد بخش منجوان خبرداد و گفت: متقاضیان وام اشتغالزایی در سامانه رصد اشتغال ثبت نام نمایند و تا 10 روز آینده لیست مشاغل خانگی به دبیرخانه قرار گاه اعلام گردد.